Als je jouw ramen schoon wilt hebben dan wil je natuurlijk alleen maar kijken naar de voordelen van een mooi en schoon kantoor. Er zijn volop voordelen, zoals meer licht in je kantoor en een schonere bedrijfsruimte. Ook zijn er helaas enkele nadelen. Het is goed om te ontdekken welke deze zijn, zodat je hier ook mee bekend bent.
Welke nadelen zijn er?

Als je niet van koud water houdt of van natte handen dan kun je er beter niet voor kiezen om je ramen te gaan lappen. Daarnaast moet je ook geen hoogtevrees hebben als je een ladder op moet om de ramen van de eerste verdieping schoon te gaan maken. Het is dan slimmer om een glazenwasser in te schakelen. Een ander nadeel van het glazen wassen is dat je soms niet het eindresultaat krijgt wat je graag wilt hebben. Je wilt natuurlijk liever een eindresultaat zonder strepen op de ramen. Oefening maakt de meester, maar als je hier geen tijd voor hebt dan kun je beter het werk aan een glazenwasser overlaten. Hiermee komen we ook tot het nadeel, dat het glazen wassen een tijdrovende klus is. Je kunt deze tijd ook anders besteden om meer van je leven te genieten.
Een oplossing?

De oplossing voor de meeste glazen wassen nadelen zijn op te lossen door een glazenwasser in te schakelen. De glazenwasser heeft een schat aan ervaring en kan je de ramen tip top voor je schoonmaken, zodat je alleen nog maar van de glazen wassen voordelen hoeft te gaan genieten. Het enige nadeel hiervan is, dat je geld moet uitgeven om de glazenwasser in te huren.

Onderhoud aan de gevel en muren
Soms is het ook noodzakelijk om je gevels en muren te onderhouden. Zo zou de muur geïmpregneerd moeten worden of moeten vochtige muren aangepakt worden. Dit is anders dan het werk van een glazenwasser. In dit geval is een gespecialiseerde gevelreiniger of vochtbestrijder nodig om je gevels weer in order te maken. Dit betekent dus weer extra kosten.