Zonder koude voeten door je huis lopen en ook nog eens een lagere energierekening krijgen! Een warmere woonkamer en een meer behaaglijk gevoel in je huis is natuurlijk iets wat iedereen graag wil. Met vloerisolatie is het mogelijk. Als je kiest voor vloerisolatie dan mag je verschillende voordelen verwachten. Een daarvan is het vloerisolatie rendement. Kiezen voor vloerisolatie is namelijk geen kostenpost, maar een investering. Een investering in je huis welke tevens zorgt voor een rendement in je portemonnee.

Enkele cijfers voor het vloerisolatie rendement!
Een normale eengezinswoning in Nederland kan gemiddeld 200 euro aan energiekosten besparen ieder jaar. Dit is vergelijkbaar met een rendement van 8 procent op een spaarrekening. Daarnaast pluk je dagelijks de vruchten van de andere voordelen van vloerisolatie.

Hoeveel dien je te investeren?
Als je kiest voor vloerisolatie dan zal je natuurlijk de rekening moeten voldoen aan het einde van de rit. Hierna zal de investering gaan renderen voor je. Een isolatiebedrijf zal de rekening sturen voor de arbeid, het gebruik van de machines en het isolatiemateriaal vermeerderd met het lage btw tarief van 6 procent. Een woning met een vloeroppervlakte van 57 vierkante meter mag een rekening tegemoet zien van 1.900 euro (bron: Milieu Centraal, 2014). De besparing zal jaarlijks 325 kuub gas zijn.

Lekker genieten in je huis
Wat is er nu fijner dan om in je aangenaam warme woning op de bank te zitten na een lange dag. Zeker als je weet hoe hoog het vloerisolatie rendement is in financieel opzicht! En je hebt ook nog eens warmere voeten.

Vloerisolatie offertes
Kijk ook eens op pagina vloerisolatie offertes. En kom gratis en vrijblijvend in contact met isolatiebedrijven die je graag verder helpen.

Heb je deze pagina’s al bekeken?
Vloerisolatie algemeen
Vloerisolatie RC waardes
Vloerisolatie voordelen
Mogelijkheden en tips
Vloerisolatie prijzen
Vloerisolatie offertes