Zijn er ook nadelen als je kiest voor vloerisolatie? Een vraag die misschien door je hoofd spookt als je op het punt staat om voor vloerisolatie te kiezen. En dan denk je misschien wel terug aan de gesprekken die je eens op een borrel hebt gehoord over de vloerisolatie nadelen. Echter kloppen al deze verhalen wel? Laten we de nadelen met je bespreken en ontdekken of ze kloppen.

Vloerisolatie is te duur
Het klopt natuurlijk dat het aanleggen van vloerisolatie geld kost. Als er geld wordt uitgegeven dan is iets al vaak veel te duur. Echter klopt dat wel? Wanneer is iets nu te duur. Voor een tussenwoning heb je al vloerisolatie voor 1.200 tot 1.400 euro. En als je het omrekent naar een prijs per vierkante meter dan kost vloerisolatie 25 euro per vierkante meter.

De besparingen zijn erg laag bij vloerisolatie
Je zult de investering in vloerisolatie niet in een jaar terugverdienen. Het is echter wel zo dat je ieder jaar een deel van je investering weer terugverdient. In de regel zal je ongeveer 15 procent besparen. In 7 jaar heb je dan je investering terugverdiend. Misschien lijkt dat lang, maar het is echter ook zo dat je al die jaren van alle andere voordelen geniet! En na die 7 jaren heb je nog steeds een lagere energie rekening. En verwacht je dat de prijs van gas zal stijgen of dalen de komende jaren?

Je merkt niets van vloerisolatie
Vloerisolatie merk je eigenlijk direct al. Je kunt met een beter gevoel op blote voeten over je vloer lopen. Ook zal je geen last meer hebben van koude lucht welke uit de kruipruimte omhoog trekt. Daarnaast voelt het gewoon veel lekkerder warm in huis, omdat het niet meer zo vochtig is.

Vrijblijvend offertes aanvragen
Overtuigd van de voordelen? Bekijk je mogelijkheden door vrijblijvend contact op te nemen met isolatiebedrijven. Je kunt gratis en vrijblijvend offertes opvragen en krijgt hiermee een goed beeld van de markt. Je weet wat de prijzen en welk materiaal er geleverd wordt. Ga hiervoor naar pagina offertes vloerisolatie.

Heb je deze pagina’s al bekeken?
Vloerisolatie algemeen
Vloerisolatie RC waardes
Vloerisolatie voordelen
Vloerisolatie rendement
Voor welke huizen?
Vloerisolatie werking
Gebruikte materialen
Mogelijkheden en tips
Vloerisolatie prijzen
Vloerisolatie offertes