Heb je regelmatig last van koude voeten in je huis? En helpt het niet als je de verwarming wat hoger zet? Dan kun je het beste nagaan of je al vloerisolatie hebt. De vloerisolatie zal zorgen voor warmere voeten! Een product dat de afgelopen jaren bij veel oude woningen is aangebracht om de stookkosten te verlagen. Daarnaast kent het nog veel meer voordelen. Er zijn redenen genoeg om voor vloerisolatie te kiezen.

Een aantal voordelen van vloerisolatie
Het laten plaatsen van isolatie onder je vloeren kent een aantal voordelen.

Laten we de voordelen voor je opsommen:
– vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort in je huis
– vloerisolatie verhoogt de temperatuur
– je hebt geen koude vloer meer en kunt heerlijk op sokken lopen
– je verlaagd het warmteverlies
– het huis zal een stuk droger zijn waardoor je een lagere energierekening zult krijgen
– in de zomer zal je woning een stuk koeler zijn

Laten we een paar voordelen wat uitvoeriger bespreken!

Een lagere energierekening!
Door te kiezen voor vloerisolatie zal je een lagere rekening krijgen van je energiebedrijf. Per vierkante meter bespaar je 5 tot 10 kuub gas per jaar. Dit is uitstekende manier om je investering in de vloerisolatie terug te verdienen. En als je vloerverwarming hebt dan kan de besparing nog verder oplopen. Kijk eens op pagina tips.

Je gezondheid en vloerisolatie
Ook voor je gezondheid is het verstandig om de vloer te gaan isoleren. De woning zal veel droger zijn waardoor er een beter woonklimaat in het huis is. Zeker voor mensen met astma en reuma zal dit voordeel opleveren. Ook zal je minder last hebben van de huisstofmijt, muggen, slakken of ander ongedierte.

Een gezonder, warmer en beter huis!
Er zijn meer dan voldoende voordelen om de mogelijkheden van vloerisolatie te onderzoeken. Vloerisolatie zal zorgen voor een waardevermeerdering van je woning.

Gratis offertes aanvragen
Door vrijblijvend je gegevens achter te laten kun je spoedig in contact komen met specialisten. Zij helpen je graag verder en geven je deskundig advies. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je deze bedrijven vergelijken om een goede keuze te maken. Ga snel naar pagina vloerisolatie offertes.

Heb je deze pagina’s al bekeken?
Vloerisolatie algemeen
Vloerisolatie nadelen
Vloerisolatie rendement
Voor welke huizen?
Vloerisolatie werking
Garantieregeling
Gebruikte materialen
Mogelijkheden en tips
Vloerisolatie prijzen
Vloerisolatie offertes