Ben je van plan om te kiezen voor spouwmuurisolatie? Weet je alleen nog niet wat je aan rendement op je investering mag verwachten? Zal je wel geld gaan besparen op de kosten die je gaat maken om spouwmuurisolatie te krijgen? Het zijn relevante en ook goede vragen.

Welke kosten voor spouwmuurisolatie zijn er?
In de regel zijn de kosten spouwmuurisolatie per vierkante meter 15 euro. Op basis van de oppervlakte kun je dan gemakkelijk uitrekenen wat je totale spouwmuurisolatie kosten zullen zijn. Voor een tussenwoning zal het rond de 1.000 euro zijn. Het is een bedrag wat goed te overzien is voor de meeste huishoudens. Het blijft echter toch een mooi bedrag waarmee je ook op vakantie zou kunnen gaan. De grootste reden om dit niet te doen is het rendement op de spouwmuurisolatie. Kijk ook op pagina prijzen.

Welk rendement mag je verwachten?
Het gemiddelde huishouden in Nederland zal rond de 25 procent aan besparing zien op hun energienota. Binnen drie tot vier jaar is de gedane investering terugverdiend. Hierna kun je vele jaren genieten van de lagere gasrekening. Hiervoor kun je met gemak een keer een vakantie opofferen. Of niet?

Een mooie besparing met meerdere extra’s
Naast de besparing op de energiekosten heeft spouwmuurisolatie nog veel meer voordelen te bieden. Zo zal je minder last van tocht hebben in je huis, warmere muren hebben en ook minder geluidsoverlast ondervinden. Daarnaast blijft je huis lekker koel in de zomer! En boven alles zorg je ook nog eens voor een beter milieu door minder gas te verbruiken. Volop redenen om te kiezen voor spouwmuurisolatie en om een isolatiebedrijf langs te laten komen om een offerte op te maken.

Lees verder op de volgende pagina’s:
Spouwmuurisolatie werking
Gebruikte materialen
Garantieregelingen
Hoe wordt het aangebracht?
Spouwmuurvervuiling
Steenwol en glaswol
Spouwmuurisolatie prijzen
Spouwmuurisolatie kosten