Als je kiest voor spouwmuurisolatie dan wil je natuurlijk ook graag de kosten weten welke hierbij horen. Je zult de rekening aan het einde van de rit moeten betalen en je wilt ook niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Het beste is om een offerte aan te vragen bij een isolatiebedrijf. Deze zal je een prijs geven welke gebaseerd is op het aantal vierkante meters spouwmuurisolatie. In de regel zijn de kosten per vierkante meter spouwmuurisolatie 15 euro. In dit bedrag zitten alle kosten voor het isolatiemateriaal, de loonkosten en ook de kosten van de machine. Kijk ook op pagina spouwmuurisolatie prijzen.

Hoeveel vierkante meter spouwmuurisolatie heb jij?
Het is heel eenvoudig om het aantal vierkante meters spouwmuurisolatie voor je huis uit te rekenen. Je vermenigvuldigt de breedte en de hoogte van de buitenmuren en haalt daar de vierkante meters vanaf voor de deuren en ramen. Je hebt dan het aantal vierkante meters welke je nodig hebt en kunt deze met de gemiddelde prijs vermenigvuldigen. Voor een tussenwoning zullen de kosten rond de 950 euro liggen en een voor een vrijstaande woning rond de 1.600 euro.

Een advies op maat
Het beste is om een of meerdere isolatiebedrijven langs te laten komen om een offerte op te laten maken. Ze kunnen hun werkwijze dan toelichten en ook aangeven wat de exacte kosten zijn voor de spouwmuurisolatie. Daarnaast zal je ook een indicatie krijgen van de besparing op je energiekosten. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing maken om wel of niet voor spouwmuurisolatie te kiezen.

Wat zijn de exacte kosten voor jouw woning?
De prijzen voor spouwmuurisolatie in jouw woning is afhankelijk van een aantal factoren. Daarom is het verstandig om offertes bij isolatie specialisten op te vragen om zo een exact bedrag te achterhalen. Je wilt natuurlijk weten wat deze investering gaat kosten om zo onder andere de terugverdientijd te bepalen. Met onze offerte service helpen we je graag verder.

Bekijk ook pagina:
Garantieregelingen
Hoe wordt het aangebracht?
Spouwmuurvervuiling
Tips
Isolatiekorrels
Steenwol en glaswol
Spouwmuurisolatie prijzen