Hoe werkt een spouwmuurisolatie nu eigenlijk? Is het iets wat je bij ieder huis kunt toepassen? En is spouwmuurisolatie ook voor jouw huis mogelijk? Spouwmuurisolatie wordt geplaatst tussen de binnenmuur en de buitenmuur van een woning. In de regel is deze gevuld met lucht. Door de ventilatie zorgt het er wel voor dat het in huis niet zo vochtig wordt, maar is er geen sterke isolerende werking. Met spouwmuurisolatie zorg je dat er geen ventilatie is en ontstaat er een nog betere isolatie. Vaak kun je het ook voelen. De muren zullen warmer zijn als er isolatie is aangebracht.

Is spouwmuurisolatie in iedere woning mogelijk?
Het is altijd verstandig om met een isolatie adviseur de mogelijkheden te bespreken van de spouwmuurisolatie. Eigenlijk is het in iedere woning wel mogelijk. De spouwmuurisolatie wordt namelijk van buiten aangebracht door een aantal gaten in de muur te boren en dan de spouw op te vullen met isolatiemateriaal. Laat de isolatie adviseur echter kijken welke manier van isolatie het beste is voor jouw huis. Misschien is er een andere manier dan spouwmuurisolatie om een beter rendement te krijgen.

Spouwmuurisolatie voor jouw woning?
Weet je niet of jij ook spouwmuurisolatie hebt? Laat een isolatiebedrijf het onderzoeken. Als je het nog niet hebt dan kun je direct met hun bespreken wat de mogelijkheden zijn en ook de kosten. Het isoleren van je huis zal je vele voordelen opleveren. Niet alleen zal je met nog meer plezier in je huis wonen, omdat het er aangenaam warm is. Ook zal je een lagere energienota krijgen. En dat is natuurlijk altijd fijn. Spouwmuurisolatie is een ware investering in je huis en het milieu. Bekijk eens de tarieven.

Specialisten contacteren?
Je kunt met onze offerte service gratis en vrijblijvend in contact komen met specialisten die je graag adviseren. Door de prijzen te vergelijken kun je tevens besparen op de aanschaf van spouwmuurisolatie. Ga voor meer informatie naar spouwmuurisolatie offertes aanvragen.

Lees verder op de volgende pagina’s:
Spouwmuurisolatie algemeen
Spouwmuurisolatie voordelen
Hoe wordt het aangebracht?
Spouwmuurvervuiling
Tips
Isolatiekorrels
Steenwol en glaswol
Spouwmuurisolatie prijzen
Spouwmuurisolatie kosten