Veel huizen in Nederland zijn slecht geïsoleerd. Hierdoor maak je veel stookkosten waarvan je niet optimaal gebruik kunt maken. Door je huis beter te isoleren kun je veel geld besparen op je energie rekening. Geld dat je kunt uitgeven aan leuke dingen of op je spaarrekening kunt plaatsen. Een goede manier om je huis te gaan isoleren is door spouwmuurisolatie te gebruiken. Deze vorm van isolatie heeft veel voordelen. Lees ze hieronder.

De kosten en opbrengsten van spouwmuurisolatie
Om spouwmuurisolatie te krijgen in je huis hoef je niet zoveel kosten te maken. De kosten zijn goed te overzien. Daarnaast krijg je wel een mooie besparing op je stookkosten. Een twee onder een kap woning bespaart al snel 400 tot 500 euro per jaar. De kosten van spouwmuurisolatie zijn hierdoor snel terugverdiend en daarna zal je een mooi rendement op je investering krijgen. Elke vierkante meter met spouwmuurisolatie zal ongeveer 10 kuub aan gas besparen ieder jaar. Op dit moment krijg je nog subsidie op de spouwmuurisolatie, maar ook zonder subsidie is het een goede keuze. Toch benieuwd naar de nadelen?

Enkele andere voordelen welke je mag verwachten met spouwmuurisolatie zijn:
– Je krijgt meer wooncomfort
– De muren zullen geen kou of kilte meer uitstralen en lekker warm aanvoelen
– Je zult geen last meer hebben van tocht
– Schimmelproblemen en vochtige muren behoren tot het verleden
– Je zult minder geluidsoverlast hebben
– Ook in de zomer zal je merken dat je woning lekker koel blijft
– Je zorgt voor een positieve bijdrage aan het milieu

Volop voordelen!
Kies je voor spouwmuurisolatie, dan zal je vele voordelen realiseren in je huis. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel zal je de vruchten plukken. Begin als eerste met het vergelijken van het aanbod door vrijblijvend contact op te nemen met spouwmuurisolatie specialisten. Ga hiervoor naar pagina offertes aanvragen.

Lees verder op de volgende pagina’s:
Spouwmuurisolatie algemeen
Spouwmuurisolatie nadelen
Spouwmuurisolatie rendement
Spouwmuurisolatie werking
Garantieregelingen
Hoe wordt het aangebracht?
Spouwmuurvervuiling
Tips