Op welke manieren kun je je kruipruimte isoleren? Als je besloten hebt om de kruipruimte te laten isoleren dan is het slim om een adviseur uit te nodigen. De isolatie adviseur kan je precies uitleggen wat er allemaal mogelijk is om je huis goed te isoleren. Ook zal de expert je uitleggen welke verschillende isolatie soorten voor de kruipruimte er zijn. Natuurlijk hebben deze soorten ook een invloed op de eindprijs. Het is echter beter om te kijken naar wat het beste is voor je woning. Laten we de verschillende kruipruimte isoleren soorten bespreken.

Welke kruipruimte isolatie soorten zijn er?
Voor de kruipruimtes in de woningen worden verschillende soorten isolatie gebruik. Alles met zijn eigen sterke en zwakke punten. Afhankelijk van de kruipruimte kun je een goede keuze maken. Er zijn een aantal soorten isolatiemateriaal voor de kruipruimte waar je uit kunt kiezen.

Deze zijn:
– Polystyreen isolatie chips
– EPS isolatie parels
– Isolatie matrassen
– Isolatie schelpen

Echter zijn er ook andere (duurzame) varianten te bestellen. Elk materiaal heeft zo voordelen en nadelen. Ook zijn er factoren zoals je woonplaats en je woningtype die een rol spelen bij het bepalen van een geschikt materiaalsoort.

Ieder isolatiemateriaal heeft zijn eigen kenmerken. Sommige isoleren beter en andere zorgen voor een beter bescherming tegen vocht. Ook kun je letten op de prijs en de brandveiligheid. Bespreek met de isolatie adviseur welke van de verschillende isolatiematerialen van de kruipruimte het beste zijn voor jou. Laat hem (of haar) alles goed uitleggen, zodat je precies duidelijk is waarom en welke soort isolatiemateriaal in je woning komt. Het is immers jouw huis en jouw kruipruimte welke geïsoleerd wordt.

Kijk niet alleen naar de kosten!
Onze tip is om pas als laatste naar de kosten te kijken. Kijk eerst welke soort isolatiemateriaal voor je kruipruimte en jouw woning het beste is. Uiteindelijk zal je immers iedere investering in een isolatie van de kruipruimte terugverdienen.

Vrijblijvend advies
Laat je vrijblijvend adviseren door enkele isolatie specialisten om zo een beter beeld te krijgen van wat er precies in je kruipruimte dient te gebeuren. Op pagina offerte kun je gratis en vrijblijvend in contact komen met adviseurs.

Kijk ook eens op deze informatie pagina’s:
Kruipruimte isolatie algemeen
Wat is een kruipruimte?
Isoleren met PUR
Vochtproblemen in de kruipruimte
Wanneer laten plaatsen?
Kruipruimte isolatie prijzen
Kruipruimte isolatie kosten
Kruipruimte isolatie offertes