Natuurlijk is het mooi om alle verschillende voordelen van het isoleren van de kruipruimte te kennen. Ook is het goed om hiervoor te kiezen. Echter natuurlijk is dan ook het deel van de tarieven van belang. Vaak zijn de kosten goed te overzien en kun je ook snel genieten van de voordelen van het isoleren van jouw kruipruimte. Wist je trouwens dat je tijdelijk gebruik kunt maken van het lagere BTW tarief hiervoor? Geweldig toch!

De kruipruimte isolatie kosten per vierkante meter
De oppervlakte van je kruipruimte is bepalend voor de totale kosten van de isolatie. Een bedrijf welke de kruipruimte voor je gaat isoleren zal de kosten vaak omrekenen naar kosten per vierkante meter. Je kunt dan gemakkelijk de offertes van de verschillende bedrijven met elkaar vergelijken. Afhankelijk van het isolatiemateriaal en de toegankelijkheid van jouw kruipruimte worden de kosten bepaald. In de regel is het vaak 20 tot 25 euro per vierkante meter. En alle kosten zijn opgenomen in dit bedrag! Denk hierbij aan de kosten van het isolatiemateriaal, de kosten van de machines en het uurloon van de werkers plus de zes procent belasting.

Verschillende isolatiematerialen
De kosten voor de isolatie van uw kruipruimte wordt door het uurloon en het materiaal voor het grootste deel beïnvloed. Je kunt kiezen voor schelpen als isolatiemateriaal, maar ook voor isolatiechips of parels. Daarnaast zijn er nog isolatiematrassen. Ze kennen allemaal hun eigen voordelen en nadelen. Ontdek in een persoonlijk gesprek met een adviseur wat voor jouw woning het beste is! En voor jouw portemonnee.

Exacte kosten weten?
Als je de exacte kosten wilt weten voor kruipruimte isolatie kun je het beste offertes bij specialisten aanvragen. Zo kun je niet alleen het aanbod vergelijken maar jezelf ook deskundig laten adviseren. Gratis en zonder verplichtingen. Kijk op pagina offertes voor meer informatie.

Kijk ook eens op deze informatie pagina’s:
Wanneer laten plaatsen?
Hoe werkt het?
De gevaren
Zelf aanbrengen
Garantieregeling
Kruipruimte isolatie prijzen
Kruipruimte isolatie kosten
Kruipruimte isolatie offertes