Veel woningen in Nederland zijn al voorzien van dubbel glas. En dat is een uitstekende manier om de warmte in de woning te houden. Ramen zorgen ervoor dat veel warmte verloren gaat. Door de jaren heen zijn er echter steeds betere manieren gekomen van glasisolatie. Zelfs het laten vervangen van uw dubbele glas ramen voor HR+++ glas zal een positief effect hebben op uw energierekening. Hoog rendement glas isoleert een keer beter dan alleen dubbel glas en vijf keer beter dan enkel glas.

Welke voordelen mag je verwachten bij glasisolatie?
Naast de verlaging van de stookkosten zal je ook met meer plezier in je woning wonen. Het woongenot zal omhoog gaan doordat je minder last hebt van tocht in de woning. Je woning zal tevens warmer aanvoelen.

De investering in glasisolatie
Doordat de stookkosten omlaag zullen gaan als je kiest voor glasisolatie is het geen kostenpost, maar een investering. Financieel zal je er dus ook beter van worden en uiteindelijk zal de investering in glasisolatie je zelfs geld gaan opleveren. Met het geld wat je overhoudt kun je leuke dingen gaan doen of besluiten om het op een spaarrekening te zetten.

Ontdek de mogelijkheden
Het kan nooit kwaad om een adviseur van een isolatiebedrijf langs te laten komen. De adviseur kan je op een heldere manier uitleggen welke mogelijkheden voor glasisolatie er voor jou zijn. Op basis daarvan kun je een goede afweging maken of glasisolatie ook iets voor jouw huis is. Bekijk alle voordelen dubbelglas.