Als je kiest voor isolerende glazen in je huis dan mag je een besparing verwachten van de stookkosten. Het is heerlijk om minder geld te hoeven betalen aan je energiemaatschappij. Natuurlijk zal dit wel eerst een investering kosten, voordat je zover bent. Het is daarom goed om de isolerende gazen besparing vooraf te bereken. Zo weet je of het de moeite wel of niet waard is.

Wat kosten isolerende glazen?

Je kunt isolerende glazen al kopen vanaf 65 tot 125 euro per vierkante meter. Zeker als je nu enkel glas hebt is het verstandig om te kiezen voor isolerende glazen. Je zult dan binnen de kortste keren de investering terugverdient hebben.

Hoeveel bespaar je met isolerende glazen besparing?

Als je naar een gemiddelde rijtjeswoning met 20 vierkante meter aan glasoppervlakte kijkt dan zal al snel 200 tot 300 euro per jaar besparen op je energiekosten. Natuurlijk is dat ook afhankelijk van de huidige situatie. Het is daarom slim om met een besparingsadviseur een gesprek aan te gaan. Hij (of zij) kan je precies voorrekenen en ook uitleggen hoeveel jij precies zult besparen per jaar. Je kunt dan snel zien of je het wel of niet aantrekkelijk vindt.

Er zijn nog meer voordelen!

Naast de financiële voordelen van de isolerende glazen zijn er ook nog andere voordelen. Zo zal je minder last hebben van het geluid van buiten. Ook zal je veel meer woongenot hebben in je woning. Het is daarom slim om voor isolerende glazen te kiezen. De keuze is echter aan jou.