Het aanbrengen van een gevelisolatie heeft eigenlijk twee hele grote voordelen. Ten eerste zal je volop gaan besparen op het energieverbruik in je woning. Daarnaast zal je ook een nieuwe buitenkant van je woning krijgen. Je woning zal er weer als nieuw uitzien! En dat is natuurlijk wel geweldig. Graag bespreken we wat er allemaal mogelijk is op het gebied van gevel isolatie.

De gevel isolatie: wat is er mogelijk?
Je kunt op verschillende manieren je gevels gaan isoleren. Natuurlijk hoort bij iedere manier ook weer een ander kostenplaatje. Je kunt kiezen voor crepi of gevelbepleistering. Dit is een snelle manier en je hebt geen bredere fundering nodig. Ook hoef je niets aan de ramen te veranderen. Eigenlijk is dit de goedkoopste manier om je gevel te isoleren.

Een andere manier is het aanbrengen van steenstrips. In de meeste gevallen heb je een extra fundering nodig. Gelukkig zijn er ook gevel isolatie oplossingen met steenstrips waarbij dit niet nodig is. Je hebt dan de voordelen van het crepi of gevelbepleistering met het uiterlijk van mooie steenstrips. Bekijk hier je mogelijkheden.

Ook kun je kiezen voor een houten bekleding van de gevel om wat extra isolatie aan te brengen. Eveneens is het mogelijk om een extra stenen muur voor de huidige te trekken. Hier heb je een extra fundering voor nodig en is ook een wat meer kostbare oplossing voor gevelisolatie. De prijzen en kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren.

Waarom gevel isolatie?
Het aanbrengen van gevel isolatie zorgt voor een besparing en een waardevermeerdering van de woning. Twee ijzersterke redenen om eens een afspraak te maken met een isolatie adviseur om de mogelijkheden van uw eigen gevel te bespreken. Dit kan door vrijblijvend contact op te nemen met meerdere bedrijven. Ga hiervoor naar pagina offertes.

Heb je de volgende pagina’s al bekeken?
Gevelisolatie algemene info
Gevel isolatie garanties
Buitenzijde en binnenzijde van de muren
Besparing gemiddeld huis
Gevel isolatie geluid
Gevel isolatie kosten
Gevel isolatie prijzen
Gevelisolatie offertes