In de meeste huizen in Nederland ontsnapt er veel warmte door de gevel. Gemiddeld is dit rond de 25 procent. Het is daarom verstandig om te kijken wat er allemaal mogelijk is om dit verlies van warmte tegen te gaan om zo minder stookkosten te hebben iedere winter. De oplossing hiervoor is natuurlijk gevelisolatie. Je kunt kiezen voor buiten gevel isolatie, spouwmuurisolatie of binnen muur isolatie. Afhankelijk van de keuze geldt er uiteraard een andere investering. Bekijk ook de details en alle mogelijkheden die je hebt.

Belangrijker dan de kosten! Het rendement.
Het is verstandig om stil te staan bij de kosten die je maakt om gevel isolatie aan te brengen. Uiteindelijk moet de rekening immers wel betaald worden. De prijzen zijn dus ook belangrijk. Het is echter slimmer om te kijken naar het rendement. Wat mag je aan besparing verwachten als je kiest voor gevelisolatie? Door de extra isolatie bespaart een gemiddelde woning 600 tot 700 euro aan stookkosten. Hiermee heb je in drie jaar de investering voor de gevel isolatie terugverdiend. Verschillende organisaties hebben uitgerekend dat het rendement rond de 12 procent per jaar ligt als je het gevel isolatie rendement met een spaarrekening zou vergelijken.

De rekening betalen!
Het is gemakkelijk om over een rendement te praten. Het is echter ook goed om te weten wat de gemiddelde investering is. Als je deze immers niet kunt ophoesten dan heb je niets aan al die kennis. Afhankelijk van de keuze van isolatie kun je voor een gemiddelde woning al vanaf 1.500 euro je gevel laten isoleren. Voor veel mensen behoort het dus tot de mogelijkheid om de woning energie zuiniger te maken en milieu vriendelijker.

Prijzen opvragen
Wat kost het allemaal precies? Je wilt weten wat de exacte kosten zijn om gevelisolatie te laten plaatsen. Dan kun je het beste in contact komen met meerdere leveranciers voor deskundig advies. Zo kun je de prijzen en het aanbod vergelijken en zorgt dit er voor dat je een betere keuze kunt maken. Ga naar pagina offerte service voor meer informatie.

Heb je de volgende pagina’s al bekeken?
Gevelisolatie algemene info
Gevelisolatie details
Gevel isolatie mogelijkheden
Gevel isolatie garanties
Besparing gemiddeld huis
Gevel isolatie geluid
Gevel isolatie kosten
Gevel isolatie prijzen
Gevelisolatie offertes