Veel mensen kiezen voor gevel isolatie om zo een mooie besparing te realiseren op hun stookkosten. Een kleine groep mensen kiezen echter vooral voor gevel isolatie om een bijdrage te leveren aan het milieu. Of het nu de besparingen zijn voor je eigen portemonnee of de positieve bijdrage voor het milieu: het is slim om te kiezen voor gevelisolatie. Heb jij nog geen gevel isolatie? Of weet je het niet zeker? Laat dan een isolatie adviseur langskomen om de mogelijkheden te bekijken voor jouw woning.

Waarom kiezen voor gevel isolatie?
Als je gevel isolatie in je woning hebt dan zal er veel minder warmte vanuit je huis verloren gaan naar buiten. Dat is een groot voordeel. Het gevolg is dat je kachel dan minder vaak zal aanslaan en minder gas nodig heeft om je huis te verwarmen. Je verbruikt dus minder gas en dat is goed voor het milieu. Minder gas verbranden betekent namelijk dat er ook minder broeikasgassen vrijkomen! En dat is een positieve bijdrage voor onze wereld en het milieu. Daarnaast zal je ook met veel meer plezier in je eigen woning wonen.

Jouw portemonnee en het milieu
Als je kiest voor gevel isolatie dan kun je een positief rendement op je investering verwachten. In de regel is de opbrengst te vergelijken met een spaarrekening waarop je tien tot twaalf procent rente ontvangt. Dit is gebaseerd op een berekening van het Milieu Centraal bureau.

Je gevel isoleren duur?
De kosten van het isoleren van de gevel wordt door veel mensen te hoog geschat. Het is daarom verstandig en ook slim om een offerte op te vragen bij een isolatiebedrijf. Je weet dan precies wat je investering zal zijn om een positieve bijdrage aan het milieu te lever. Vraag vrijblijvend offertes aan om zo een inzicht te krijgen in de kosten. Ga naar pagina offertes aanvragen.

Heb je de volgende pagina’s al bekeken?
Gevelisolatie algemene info
Gevelisolatie details
Gevel isolatie mogelijkheden
Gevel isolatie nadelen
Gevel isolatie rendement
Gevel isolatie voordelen
Deskundig advies
Gevel isolatie prijzen
Gevelisolatie offertes