Veel mensen zien het isoleren van de gevel als een kostenpost. Graag informeren we je dat het een investering is. Met de gevel isolatie zal er immers een besparing op de energiekosten ontstaan. Ook zal het een waardevermeerdering van de woning zijn. Het is daarnaast beter voor het milieu. En aangezien de helft van de gevels in Nederland geen goede isolatie kennen is het een uitstekende investering in je huis. Een analyse van de mogelijkheden is natuurlijk een goede eerste stap om te ontdekken wat er voor jouw woning mogelijk is.

De vele voordelen van het isoleren van de gevel
Als je jouw woning laat isoleren (de gevel) dan zal je verschillende voordelen krijgen. Ten eerste zal gevel isolatie een gemiddelde besparing opleveren van 600 tot 700 euro per jaar op de stookkosten. Let op: dit is een gemiddeld huis. Heb je een groter huis dan kan het meer zijn en bij een kleiner huis kan het minder zijn. Je kunt dit vergelijken met een rente van ongeveer 10 tot 12 procent op een spaarrekening (als je kiest voor spouwmuur isolatie). Bij een spouwmuur isolatie heb je de investering na drie jaar al terugverdiend. Natuurlijk heb je ook meer wooncomfort en minder vocht in je woning en draag je ook nog eens je steentje bij aan een betere wereld.

Wat zal de besparing zijn in jouw huis?
Om te ontdekken wat de besparing van gevel isolatie in jouw huis zal zijn kun je het beste een afspraak maken met een isolatiebedrijf. Het isolatiebedrijf zal een adviseur langs sturen om de mogelijkheden van gevel isolatie te bekijken. Ook kan hij laten zien wat de besparing zal zijn en welke investering hiervoor nodig is. Vervolgens kun je de knoop doorhakken! Kom op pagina offertes in contact met isolatiebedrijven. Gratis en zonder verplichtingen.

Heb je de volgende pagina’s al bekeken?
Gevelisolatie algemene info
Gevelisolatie details
Gevel isolatie mogelijkheden
Gevel isolatie nadelen
Gevel isolatie rendement
Gevel isolatie geluid
Gevel isolatie kosten
Gevel isolatie prijzen
Gevelisolatie offertes