Als je ’s nachts vaak wakker wordt door veel geluid van buiten dan is dat natuurlijk vervelend. Een goede nachtrust is van groot belang om de volgende dag weer volop te presteren. Je zult dan ook snel op zoek gaan naar oplossingen. Een van de oplossingen is om je gevel te laten isoleren. De gevel isolatie tegen geluid wordt vaak toegepast. Zeker als je de buiten gevel isoleren gaat zal je hier veel voordeel bij hebben. Er komt dan een extra wand voor de woning. En hierdoor zal je minder last van geluiden hebben en kun je beter slapen.

Welke mogelijkheden zijn er?
Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden om je buiten gevel te gaan isoleren. Je kunt kiezen om een extra muur hier voor te plaatsen met isolatiemateriaal daartussen. Dit is vaak een kostbare klus. Er kunnen ook nadelen zijn, wat dat betreft. Daarnaast kun je ook kiezen voor een laag van isolatiemateriaal afgedekt met een pleisterlaag. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor steenstrips. Het isoleren van de buiten gevel is trouwens een van de duurdere oplossingen. Echter je haalt de kosten er vaak binnen drie jaar al weer eruit door de lagere stookkosten die je krijgt. Tevens zal je woning er een stuk mooier uitzien en realiseer je een waardevermeerdering. Plus je hebt minder last van alle geluiden van buiten! En daar gaat het uiteindelijk om.

Een goed advies!
Laat je goed adviseren door een geluidsexpert of een isolatiebedrijf wat voor jouw huis de beste oplossing is. En als het mogelijk is om nog wat extra voordelen mee te pakken dan moet je dat natuurlijk doen. Ga nu naar pagina offertes voor gratis en vrijblijvend advies.

Heb je de volgende pagina’s al bekeken?
Gevelisolatie algemene info
Gevelisolatie details
Gevel isolatie mogelijkheden
Gevel isolatie nadelen
Gevel isolatie rendement
Gevel isolatie voordelen
Deskundig advies
Gevel isolatie kosten
Gevel isolatie prijzen
Gevelisolatie offertes