Als je veel geld gaat investeren in gevel isolatie dan is het natuurlijk belangrijk dat dit goed gebeurt. En je wilt niet alleen op het moment dat het klaar is er plezier van hebben, maar ook in de toekomst. Het is daarom ook niet vreemd dat veel mensen een garantie willen hebben op hun gevelisolatie. En het rendement. Je wilt niet alleen het eerste jaar geld besparen op de energiekosten, maar ook vele jaren later.

Welke soorten garanties zijn er?
Afhankelijk van het bedrijf, dat je inschakelt zijn er verschillende garanties. Zo kun je garantie krijgen op de werking van het isolatiemateriaal. Deze zou warmte moeten vasthouden maar moet ook geluidswerend blijven. De garantie is dan, dat je na 10 jaar nog steeds een goede isolerende werking hebt van het isolatiemateriaal.

Een andere garantie kan zijn op het advies welke je hebt gekregen. Vaak gebeurt dit bij grotere projecten of bij verenigingen van eigenaren. Je krijgt dan een garantie dat je het beste advies hebt gekregen voor je woning.

Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst volop profijt van je gevel!
Kies voor de juiste bedrijven welke goede garanties afgeven. Als het mogelijk is zijn ze ook nog aangesloten bij een garantie waarborg, zodat bij een faillissement je nog steeds een beroep kunt doen op de garantie. Met de juiste gevel garantie weet je zeker dat je er in de toekomst ook nog lekker warm bij zit en je stookkosten lekker laag blijven.

Hoe weet je of je gevel isolatie garanties hebt?
In de offertes van de bouwbedrijven zullen de gevel isolatie garanties zijn opgenomen. Als je ze niet ziet, dan kun je het beste hiernaar informeren bij de adviseur.

Heb je de volgende pagina’s al bekeken?
Gevelisolatie algemene info
Gevelisolatie details
Gevel isolatie mogelijkheden
Gevel isolatie nadelen
Gevel isolatie rendement
Gevel isolatie voordelen
Deskundig advies
Gevel isolatie geluid
Gevel isolatie kosten
Gevel isolatie prijzen
Gevelisolatie offertes