Als je het dak laat isoleren dan wil je natuurlijk niet alleen het eerste jaar hier profijt van hebben. Je wilt het liefst de komende 10 tot 15 jaar hier volop de vruchten van plukken. Isolatiebedrijven kunnen je hierbij echter helpen. Ze geven je namelijk een garantie van 10 jaar op de isolerende werking van het isolatiemateriaal. Ook zijn er isolatiebedrijven die een garantie geven op het proces waarop de isolatie wordt aangebracht. Met een garantie certificaat en de originele nota weet je dat je de komende jaren volop kunt genieten van de dakisolatie.

Wat valt onder de garantie?

Op het garantiecertificaat zal duidelijk vermeld staan waarvoor de garantie geldt. Vaak is dit de isolerende werking en de deugdelijkheid van het isolatiemateriaal. Ook de plaatsing van de dakisolatie kan onder de garantie vallen. Het isolatiewerk voldoet dan aan specifieke kwaliteitseisen.

Zekerheid boven alles!

Met een dakisolatie garantie weet je dat je de komende jaren kunt rekenen op een mooie besparing op de energierekening. Vaak is dit een van de redenen waarom je voor dakisolatie kiest. Door de garantie weet je dat in ieder geval de komende 10 jaren deze besparing gerealiseerd zal gaan worden. En ook dat je kunt genieten van meer wooncomfort en een warmere woning met veel minder tocht. Zie pagina voordelen en rendement.

Offertes aanvragen

Vraag gratis offertes aan bij verschillende isolatiebedrijven om zo het aanbod te vergelijken. Je krijgt dan een goed beeld van de markt en kunt besparen op de aanschafkosten van dakisolatie. Zie pagina offerte service.

Bekijk ook eens de volgende dakisolatie pagina’s:

Dakisolatie
Voordelen
Nadelen
Werking
Besparing
Daktype
Materialen
Dakisolatie prijzen
Dakisolatie offertes