Een nieuwbouw huis kopen is de droom van veel mensen. Je kunt dan intekenen op een nieuwbouwproject om een van de woningen te kopen. Wat echter nog veel meer mensen graag doen is zelf een huis laten bouwen. Dit is mogelijk als je al een stuk grond hebt en niet gebonden bent aan een projectontwikkelaar. Je kunt dan je eigen huis laten bouwen. Helemaal naar jouw ontwerp en ook naar jouw wensen. En natuurlijk kun je dan ook de vruchten plukken van het bouwen van een nieuwbouw woning.

Kies de woning, die jij mooi vindt!

Er zijn volop manieren om je eigen nieuwbouw woning te bouwen. Zelf een huis laten bouwen door een aannemer is een geweldig iets. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Je kunt kiezen voor het collectief particulier opdrachtgeverschap, het particulier opdrachtgeverschap en ook het mede-opddrachtgeverschap. Het zijn allemaal vormen waarbij je zelf een huis kunt laten bouwen.

Een kwalitatief hoogwaardige woning

De vereniging eigen huis heeft een onderzoek laten doen om te kijken wat de kwaliteit is van de zelfgebouwde huizen. Vaak zijn deze kwalitatief een stuk hoger. Er wordt gekozen voor uitstekende materialen, meer ruimte en ook tal van voorzieningen. Ook ziet men dat de huizen minder snel verkocht worden en als dit wel gebeurt dan gebeurt dit met een hogere prijs.

Zelf een huis laten bouwen iets voor jou?

Misschien is het wel iets voor jou om zelf een huis te bouwen? Ontdek de mogelijkheden en kijk of je een mooi stukje grond op de kop kunt tikken.