Er worden in Nederland ieder jaar volop inbraken gepleegd. Als je de documentaires op de televisie mag geloven dan kan een dief in zijn eentje je hele woning in een kleine tien minuten van top tot bodem leegroven. Door volop barrières te creëren kun je dieven uit je huis weren. Een van de manieren om dit te doen is om goede kozijnen te kiezen met een politie keurmerk. Het sluit en hangwerk van het politie keurmerk maken het bijna onmogelijk voor dieven om je huis gemakkelijk in te komen.

Het politie keurmerk!

Het politie keurmerk kun je snel herkennen op sloten. Het doel van het politie keurmerk is natuurlijk om het aantal inbraken in Nederland terug te dringen. Het politie keurmerk heeft een breed draagvlak bij de kozijnen leveranciers. Kozijnen en politie keurmerk gaan dus hand in hand de strijd aan tegen inbraken in ons land.

De kozijnen en politie keurmerk

Een kozijn bestaat uit verschillende delen. Zo is er het profiel, het hang en sluitwerk, de vergrendeling systemen, de glas latten, de ruiten en de rubbers en verstevigingsmaterialen in een kozijn. Door de jaren heen zijn de leveranciers van kozijnen gaan samenwerken met het politie keurmerk. Hierdoor zijn er nog betere kozijnen ontstaan.

Snel te zien!

Het is snel te zien of een kozijnen leverancier ook voldoet aan het politie keurmerk. De bekende stikker zal dan op de deuren zitten. Ook zal op de website en in de offertes gepronkt worden met het politie keurmerk. Het is mooi om te zien hoe verschillende partijen samen voor een beter en veiligere samenleving kunnen zorgen.