Mooie kozijnen in huis is natuurlijk een ware aanwinst. Vaak zoek je de beste kozijnen voor je huis. het is echter ook belangrijk om de beste kozijnen hang en sluitwerk te kopen. Het kozijnen hang en sluitwerk zorgt er immers voor dat de kozijnen goed op hun plek blijven zitten en ook dat alles goed wordt afgesloten. Je wilt natuurlijk volop frisse lucht in je huis krijgen en de kozijnen ook open kunnen zetten. Echter je wilt niet dat het gemakkelijk is voor ongewenste indringers om zomaar naar binnen te komen. En daarom is goed kozijnen hang en sluitwerk essentieel. Let hier dus ook op als je de kozijnen gaat uitzoeken.

Kozijnen hang en sluitwerk in je draaikiep raam!

Een mooie uitvinding is het draai kiep raam geweest. Je kunt dan namelijk de ramen zowel geheel opendraaien als ook op een kiepstand zetten. Dit is een geweldige kozijnen hang en sluitwerk oplossing. Vaak kun je de kiepstand ook nog op verschillende standen zetten met een hangend slot. Natuurlijk kun je ook het draai kiep raam goed afsluiten. Soms kun je dit doen door de hendel naar beneden te draaien en soms kun je het ook nog doen door een sleutel om te draaien. Dan is het draaikiep raam natuurlijk helemaal en ook goed op slot.

Het politie keurmerk

Als je hang en sluitwerk kiest met het politie keurmerk dan kun je verzekerd zijn van een veilig afsluitbare woning. De afsluitingen zullen ook voldoende sluitpunten kennen. De kozijnen zijn vaak zo sterk beveiligd dat het voor een inbreker alleen maar mogelijk is om door het raam naar binnen te komen.