Als je kozijnen gaat kopen, dan is daar vaak een groot bedrag mee gemoeid. Het is belangrijk om daarom goed na te denken en met je volle verstand voor een specifiek soort kozijn te kiezen. En aangezien er veel geld mee gemoeid is, is het ook belangrijk om goede kozijnen garanties te krijgen. Je wilt graag dat je nog vele jaren kan genieten van je kozijnen. De combinatie van een goed bedrijf en een goed product zorgen voor een uitstekend eindresultaat. Ga hier dus naar op zoek!

Waar krijg je garantie op?

Laat de adviseur goed uitleggen waarop je garantie op krijgt. Is het alleen op het materiaal? Alleen op de uitvoering van de werkzaamheden of ook op de voorrij kosten? De meeste kozijnen leveranciers bieden een garantie van tien jaar op hun producten. Eventuele mankementen worden zonder enige extra kosten als de genoemde voorrijkosten verholpen. Het maakt hier niet uit welke soort kozijnen je hebt. Of je nu een deurkozijn, een raamkozijn of een schuifpui kozijn hebt: je krijgt er in de regel tien jaar garantie op.

Extra garantie?

Als je zeker wilt weten dat je tien jaar lang gebruik kunt maken van je garantie dan is het verstandig om een kozijnen leverancier te kiezen welke is aangesloten bij een garantiefonds. Zo voorkom je dat je tijdens het plaatsen, maar ook daarna in de problemen kan komen als je kozijnen laat plaatsen.