De kozijnen in de woning zijn een belangrijke plek om goed te beveiligen. Hier komen immers de meeste inbrekers naar binnen om je woning leeg te roven. Het is daarom goed en ook verstandig om te zorgen voor een goede kozijnen beveiliging. De kozijnen beveiligen gebeurt natuurlijk met het juiste hang en sluitwerk.

Wat kost het kozijnen beveiligen?

De kosten voor het kozijnen beveiligen kan zeer verschillend zijn. Het is helemaal afhankelijk van wat je zelf wilt. Je kunt voor minder prijzig en ook heel duur hang en sluitwerk gaan, maar ook rolgordijnen voor je huis laten zetten. Kies de beveiliging welke jij goed acht. Weet echter dat een inbraak geen pretje is en dat je er een naar gevoel aan over kunt houden.

Blokkades!

Het belangrijkste is om zoveel mogelijk blokkades voor de inbreker te maken. Hoe meer tijd het zal duren om binnen te komen, hoe eerder hij weg zal gaan. De inbreker wil namelijk niet betrapt worden en zal dus doorgaan naar een andere woning.

Welke mogelijkheden heb je?

Om de kozijnen beveiligen kun je kiezen uit tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan dievenklauwen, draaikiep ramen met veiligheidsbeslag of bijvoorbeeld schuifpui beveiligers. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de beste sloten met het politie keurmerk.

Het politie keurmerk veilig wonen

Je kunt het beste kiezen voor hang en sluitwerk met het politiekeurmerk veilig wonen. Je krijgt dan hang en sluit werk welke uitvoerig getest zijn en welke moeilijk te openen zijn zonder de juiste sleutels. Vaak zijn ze iets duurder. Het zorgt echter voor een fijn gevoel als je niet thuis bent. Je kunt tevens korting krijgen op de verzekeringspremie.