Een keuken kopen is een leuke activiteit. Het is mooi om te ontdekken welke soorten, maten en type keukens er allemaal zijn. Ontdek ze allemaal! En zie ook hoe jij een mooie keuken kunt kijken. Laat je echter niet in de emotie van het moment meeslepen en kijk ook goed naar wat je ondertekent. Het is belangrijk om goed te begrijpen wat er allemaal in staat.

Annuleringskosten bij het kopen van een keuken

Als je een keuken koopt dan is het goed om ook te letten op de annuleringskosten. Vaak is er na het plaatsen van de handtekening geen weg meer terug. Wil je dat wel dan zal het een kostbare weg zijn welke je eigenlijk niet in wilt gaan.

Wat staat er allemaal in?

Het is goed om het contract goed door te nemen. Staat er duidelijk wie wat doet en wie waar verantwoordelijk is? Zijn er geen rare onduidelijke clausules waar je liever niets mee te maken wilt hebben? Onduidelijke afspraken kunnen tot vervelende situaties leiden. Het is beter om dat te voorkomen. Zorg daarom voor glasheldere afspraken.

Hoe staat het met de garantie?

Let er ook op dat de garantie duidelijk genoemd wordt en waar de eventuele bewijslast ligt. De garantieperiode moet natuurlijk ook duidelijk vermeld staan.