Als je een keuken gaat kopen dan kun je uit vele verschillende keuken merken kiezen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van een aantal keukenmerken welke in Nederland te verkrijgen zijn. Kies voor een goede kwaliteit en kijk ook naar eventuele keurmerken.

Keuken merken:

Alno

Het keuken merk Alno is een merk dat al twintig jaar een ware marktleider in heel Europa is. En dat is niet vreemd gezien ze al meer dan 85 jaar ervaring hebben in de keukenwereld. Meerdere designs zijn bekroond.

Keuken merken: Arrital

In Italië vind je de keuken fabrikant Arriatal. Het is in 1979 opgericht en maakt moderne keukens.

Keuken merken: Ballerina

Een wat goedkoper keukenmerk is Ballerina. Het is een moderne keuken van Duitse makelij. Ook onder andere merknamen worden de keukens van Ballerina verkocht.

Keuken merken: Bauformat

Een Duits keukenmerk dat er al sinds 1929 is, is Bauformat. Het maakt vele soorten keukens in Löhne (Duitsland).

Keuken merken: Beckermann

Ook een Duitse keukenfabrikant welke al meer dan 100 jaar ervaring heeft. Ze maken keukens welke alleen bij exclusieve keukenzaken worden aangeboden om de kwaliteit van het advies te waarborgen.

Keuken merken: Binova

Een mooi keukenmerk is Binova. Het is een Italiaans keukenmerk dat al meer dan 50 jaren keukens aanbiedt. De ontwerpen zijn elegant, eigentijds en ook zeer functioneel. Mooie keukens!

Keuken merken: Bruynzeel

In Nederland is het keukenmerk Bruynzeel een van de bekendste. Hij mag hier zeker niet ontbreken. Ze maken al meer dan 100 jaar keukens van een hoogwaardige kwaliteit. De functionaliteit en degelijkheid zijn de basis van het succes van dit merk.

Keuken merken: Pronorm

Een mooi en goed keukenmerk is Pronorm. Het maakt sinds 1945 keukens in voor al het hogere segment. Individualisme en de klant staan centraal in ieder ontwerp. Ze maken geweldige keukens.
Kies het merk wat bij je past!

Er zijn vele keukenmerken. Het is echter belangrijk dat jij het keukenmerk kiest wat bij jouw stijl en jouw budget past! Veel succes!