In Nederland is er de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit is een organisatie waarin alle woninginrichters van Nederland zitten. De Centrale Branchevereniging Wonen heeft ruim 2.500 leden en meer dan 4.000 vestigingen. Het kunnen leden zijn met een slaapkamer zaak, een meubelzaak, badkamer winkel, vloerbedekking of projectinrichting. En natuurlijk vallen de keukenzaken ook binnen de

Centrale Branchevereniging Wonen

De drie garanties van de Centrale Branchevereniging Wonen (de keuken leveranciers branchevereniging)
Nummer een is dat je veilig een aanbetaling kunt doen. Nummer twee is dat je een langere garantie krijgt dan wettelijk verplicht en nummer drie is een onpartijdige klachtenafhandeling. Drie garanties waar je wat voor koopt.

Als je keuken leverancier is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen en failliet gaat (om welke reden dan ook) dan is het fijn om te weten dat je aanbetaling niet weg is. Je hoeft geen procedures te volgen om de kosten terug te krijgen. En je hoeft ook geen kosten te maken.

Daarnaast is het ook mogelijk om bij een geschil bij de Centrale Branchevereniging Wonen aan te kloppen. De keuken leveranciers branchevereniging zal je dan helpen om het geschil zo snel mogelijk uit de wereld te helpen. Een onafhankelijke partij zal de klacht afhandelen. Je hoeft niet naar een rechter of andere capriolen uit te halen om je gelijk te krijgen.

Kies voor de Centrale Branchevereniging Wonen als je een keuken koopt!

Het is verstandig om te controleren of de keukenzaak ook is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Zo weet je dat er een aantal garanties in jouw voordeel zitten bij de aankoop van je nieuwe keuken.