Het is slim en verstandig om een dakraam op de zolderkamer te plaatsen. Je wilt er toch af en toe frisse lucht hebben en wat natuurlijk daglicht? Een dakraam kan een zolderkamer helemaal omtoveren. Je zult daarnaast een beter klimaat op je zolderkamer krijgen. Natuurlijk kun je een dakraam ook plaatsen op een slaapkamer of andere ruimte in je huis. Een groot voordeel van een dakraam is ook dat je geen stroom meer nodig hebt. Het scheelt je dus ook nog eens in stroomkosten.

Enkele merken dakramen vergelijken

Graag bespreken we een aantal merken dakramen om je een beeld te geven van de mogelijkheden.

– Rooflite dakramen

Rooflite heeft dakramen van 150 tot 300 euro. Rooflite heeft een fabriek in Hongarije en produceert alleen maar dakramen. Ze kunnend dit doen voor een zeer scherpe prijs, zoals je al ziet. Een klein budget is bij hun geen probleem.

– Luxtra dakramen

Luxtra kun je op dezelfde kwaliteit inschalen als Velux. Velux is alleen een veel bekender merk voor dakramen. Luxtra tuimelramen zijn er al vanaf 140 euro tot 250 euro. Een topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

– Ventiview dakramen

Ventiview levert dakramen van een uitstekende kwaliteit. De dakramen zijn er vanaf 230 tot 310 euro. Dit lijkt duurder, maar de kwaliteit is zeer goed te noemen.

– Fakro dakramen

Een ware concurrent van Velux is Fakro. Ze leveren vergelijkbare kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs van 160 tot 230 euro per dakraam. Ook qua isolatie staan deze dakramen goed bekend.

De Velux dakramen

Als 60 jaar op de markt en geprezen voor haar uitstekende kwaliteit. Ze hebben het tuimelraam ontworpen. Voor al haar producten bieden ze een zeer goede garantie! Een Velux dakraam is er in de prijsklasse van 350 tot 350 euro.