Bij Velux kun je terecht voor vele verschillende soorten dakramen. Denk hierbij aan tuimelramen, uitzet tuimel vensters, regengeluid dempende dakramen, klassiek dakramen en tal van andere dakramen en accessoires. In Nederland is Velux al sinds 1988 actief. Ze zorgen ervoor dat een dakraam van Velux te koop is en ook op de juiste manier door de dealers geplaatst wordt op de daken in ons land. Een dakraam van Velux is een ware aanwinst voor vele huizen. Mogelijk ook voor jouw huis?

Waar kies jij voor?

Als je een dakraam van Velux zou laten plaatsen dan is het de vraag voor welk model je zou gaan kiezen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een tuimel dakraam van Velux, maar bijvoorbeeld ook voor een klassiek dakraam. Velux heeft al vele jaren ervaring en deelt deze ervaring ook met haar dealers. Het is dus slim om met een vakman, met kennis van het dakraam van Velux, een afspraak te maken. Op die manier is het mogelijk om een goed en ook mooi dakraam te krijgen in je woning.

Een gat in je dak? Kies voor een dakraam van Velux

Als je besloten hebt om een dakraam van Velux te laten plaatsen dan zullen de monteurs binnenkort een gat in je dak gaan maken. Een gat om ruimte te maken voor ventilatie en meer lichtinval welke je natuurlijk afdicht met het dakraam van Velux. Het klinkt pijnlijk, maar het is een ware verrijking om tijdelijk een gat in je dak te hebben.