Een dakraam kopen is vaak een goed idee. Echter wat zijn nu de dakraam prijzen? Kost het een rib uit je lijf of zijn dakramen zeer betaalbaar? Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Daarom zullen we een aantal zaken rondom dakraam prijzen met je delen.

Waar moet je op letten bij de dakraam prijzen?

Er zijn goedkope dakramen en duurdere dakramen. Het is echter niet terecht om alleen maar naar de prijzen van de dakramen te kijken. Zeker niet als je hierdoor appels en peren met elkaar gaat vergelijken. Kijk daarom naar wat er allemaal in het pakket zit van het dakraam. Op die manier kun je de dakraam prijzen op de juiste manier met elkaar vergelijken. Stel jezelf een aantal vragen als je de dakraam prijzen gaat bekijken. Kijk of er in ieder pakket een gootstuk zit, een waterkerend machnet, een montage in het pannenda, een goede binnenafwerking en ook een garantie. Daarnaast kan er ook een prijsverschil ontstaan als de ene leverancier de bedragen inclusief btw noemt en de andere exclusief btw. Let hier ook op als je de dakraam prijzen gaat vergelijken.

Welke dakraam prijzen mag je verwachten?

Er zijn vele verschillende soorten dakramen in vele verschillende maten te verkrijgen. Zo heb je al een dakraam (tuimelraam uitvoering) van 50 bij 80 centimeter vanaf 150 euro. Hier komen nog wel verzendkosten bij. Het voorbeeld is echter genoemd om je een beeld te geven van welke prijzen je mag verwachten. Om de prijs hoef je het dus niet te laten. Deze prijzen zijn voor het dakraam alleen en niet voor de montage. Echter ook deze kosten zijn goed te overzien. Zeker als je weet hoeveel licht, frisse lucht en meer woongenot je ervoor terug krijgt.