Een dakraam koop je niet voor een paar jaar. Ook is het niet zo dat je een dakraam na een paar jaar weer gaat inruilen voor een ander dakraam. Je koopt een dakraam om er 30 tot 40 jaar van te genieten. Eigenlijk koop je maar een keer een dakraam om er vele jaren van te gaan genieten. En je wilt er ook zeker van zijn dat je nog vele jaren kunt genieten van je dakraam. Daarom wil je natuurlijk een goede garantie op je dakraam. Dakramen garanties kunnen er zelfs voor zorgen dat je misschien wel meer geld uitgeeft dan je oorspronkelijk in gedachten had.

Welke dakramen garanties mag je verwachten?

In de regel zit er op een dakraam 10 jaar garantie. Een uitstekende termijn welke ook vertrouwen kweekt rondom de kwaliteit die je koopt.

Het plaatsen van het dakraam

Het is goed om te weten dat er 3 tot 10 jaar garantie zit op de meest dakramen. De garantie verschilt naargelang welk materiaal er is gebruikt. Naast de garantie op het dakraam is het echter ook belangrijk om deze dakramen goed te laten plaatsen. Als het dakraam namelijk uitstekend zijn werk kan doen, maar het dakraam niet goed is geplaatst kun je nog veel problemen krijgen.

Kijk naar de garantieperiode van de dakramen garanties

Het is goed om te kijken welke dakramen garanties er bij de dakramen horen. Het is goed om te ontdekken prijzen er allemaal zijn en welke kwaliteit. De dakramen garanties verdienen echter ook je aandacht.