Er zijn een aantal fabrikanten van dakramen. Zo is er de grondlegger van de tuimelramen Velux en zijn er nog een vijftal andere fabrikanten van dakramen. Graag geven we een beeld van de dakramen fabrikanten. Zo kun je sneller en ook beter een keuze maken welke dakramen fabrikant je moet kiezen voor jouw dakraam.

De dakramen fabrikanten

Hieronder bespreken we in het kort de verschillende dakramen fabrikanten.

Rooflite dakramen fabrikant

Rooflite is een Hongaarse fabrikant van dakramen. Ze produceren hoofdzakelijk (eigenlijk alleen maar) dakramen en leveren deze voor een zeer eerlijke prijs. Zo is er al een Rooflite dakraam vanaf 150 euro.

Luxtra dakramen fabrikant

Kwaliteit staat centraal bij de Luxtra dakramen. De kwaliteit is te vergelijken met die van de Velux dakramen. Een tuimelraam van Luxtra kun je trouwens al krijgen vanaf 140 euro. En de kwaliteit is goed te noemen bij Luxtra.

Ventiview dakramen fabrikant

Een andere dakramen fabrikant is Ventiview. Ventiview zorgt voor goede dakramen van een uitstekende kwaliteit. Hierdoor zijn de prijzen wel wat hoger bij Ventiview. Een dakraam is verkrijgbaar vanaf 230 euro.

De Fakro dakramen fabrikant

Fakro is een fabrikant van dakramen, die bekend staat om de goede kwaliteit en sterke isolatiewaarde van haar dakramen. Om een beeld van de prijs te krijgen: een dakraam is er al vanaf 160 euro.

De Velux dakramen fabrikant

De meest bekende dakramen fabrikant in Nederland is Velux. Het is een bedrijf welke de standaard zet. En ondanks de hogere prijszettingen kiezen de meeste mensen voor Velux. De fabriek bestaat al 60 jaar en levert een uitmuntende kwaliteit. Ook zorgen ze steeds voor nieuwe en innovatieve producten.