Een dakkapel zorgt voor volop voordelen. Niet alleen zal je huis meer waard worden, maar ook zal je er een extra ruimte bij krijgen. Je hoeft nu misschien niet meer te verhuizen of kunt een kantoor aan huis beginnen. Een mooie dakkapel is een ware aanwinst. En natuurlijk wil je hier voor een zeer lange tijd van genieten. Het is daarom slim om een dakkapel verzekering af te sluiten.

Wat kost een dakkapel verzekering?

Een kant en klare prefab dakkapel kost rond de 5.000 euro. Een aardig bedrag wat voor velen een aanslag is op de spaarrekening. Om te zorgen dat je er van verzekerd bent dat de dakkapel ook op je dak komt kun je een verzekering voor de plaatsing afsluiten. De premie is rond de 5 procent van de aanschafprijs van de dakkapel. In de regel is het dus 150 euro. Bij een verzekeringsagent kun je een offerte aanvragen voor het exacte bedrag.

Welke dakkapel verzekering sluit je af?

Er zijn een aantal verschillende dakkapel verzekeringen. Of je hier wel of niet voor kiest hangt natuurlijk af van de totale investering en het risico dat je wilt lopen. Je bent helemaal vrij om wel of geen dakkapel verzekering te nemen. Geef de verbouwing altijd door aan de verzekering om zo te voorkomen dat je onderverzekerd bent. Dit is belangrijk voor de opstalverzekering. Daarnaast kun je een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Mocht je onenigheid krijgen met je aannemer dan kun je hier een beroep doen. De aanbouwverzekering is er ook nog om de gevolgen van de verbouwing te verzekeren. Zelfs als de aannemer een CAR verzekering heeft is het goed om hier voor te kiezen.

Dakkapel offertes in je regio vergelijken…

– Vergelijken is geadviseerd door diverse instanties
– Je krijgt gratis advies en uitleg
– Je kunt maximaal 36% op de kosten besparen

Lokale dakkapel leveranciers kiezen?

> Een lokale leverancier kan je prima op weg helpen
> Snelle reactietijd voor het geval er problemen met je dak zijn
> Je krijgt bij lokale bedrijven vaak extra service
> Contacteer daarom vandaag nog bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze dakkapel pagina’s voor meer informatie over dit onderwerp:

Dakkapel
Dakkapel bouwvergunning
Dakkapel problemen
Dakkapel specialist
Dakkapel keurmerken
Dakkapel garanties
Dakkapel voorbeelden
Duurzame dakkapel
Dakkapel opties
Dakkapel kosten
Dakkapel prijzen
Dakkapel schilderen
Dakkapel schoonmaken
Dakkapel offertes