Er zijn verschillende dakkapel soorten. Als je kiest voor een dakkapel dan kun je voor verschillende soorten kiezen. Denk hierbij aan het materiaal, maar ook of een dakkapel op locatie wordt gemaakt of als prefab element wordt geleverd. Laten we de verschillende soorten dakkapellen bespreken.

Een houten dakkapel

Houd je van traditioneel, dan moet je gewoon voor een houten dakkapel kiezen. De dakkapel heeft een natuurlijke uitstraling en biedt volop mogelijkheden. Eigenlijk is er van alles mogelijk op het gebied van stijl, maat en vorm als je kiest voor een houten dakkapel.

Het is trouwens ook mogelijk dat er een houten basis is voor de dakkapel en er daarnaast ook kunststof delen gebruikt worden. De zijkant van de dakkapellen kunnen bijvoorbeeld van kunststof zijn. Vooral bij het onderhoud kan dit veel schelen.

Een dakkapel van kunststof

Een dakkapel van kunststof wordt steeds vaker gekozen. De kunststof kozijnen hebben een hele opmars gemaakt en de dakkapel gaat hier nu ook achteraan. Vooral de prefab dakkapellen zijn eigenlijk allemaal van kunststof gemaakt. De kunststof dakkapellen kennen minder onderhoud. Het is niet nodig om de dakkapel te schilderen bijvoorbeeld.

De prefab dakkapel

Een prefab dakkapel is een dakkapel welke in een werkplaats wordt gemaakt. Daarna wordt hij geplaatst op een dak met de hulp van een kraan. Een prefab dakkapel zal in een dag op het dak staan. Je hebt zo goed als geen overlast van het plaatsen van de prefab dakkapel. Het zijn vaak standaard afmetingen welke gebruikt worden om de productie zo efficiënt als mogelijk te laten verlopen.
Kies de dakkapel welke bij je huis past!

Dakkapel offertes in je regio vergelijken…

– Vergelijken is geadviseerd door diverse instanties
– Je krijgt gratis advies en uitleg
– Je kunt maximaal 36% op de kosten besparen

Lokale dakkapel leveranciers kiezen?

> Een lokale leverancier kan je prima op weg helpen
> Snelle reactietijd voor het geval er problemen met je dak zijn
> Je krijgt bij lokale bedrijven vaak extra service
> Contacteer daarom vandaag nog bedrijven door offertes op te vragen

Zie ook deze dakkapel pagina’s:

Dakkapel
Dakkapel bouwvergunning
Dakkapel specialist
Dakkapel keurmerken
Dakkapel garanties
Dakkapel leveranciers
Dakkapel levensduur
Dakkapel renovatie
Dakkapel problemen
Dakkapel schilderen
Dakkapel offertes