Als je een dakkapel hebt dan wil je hier natuurlijk maximaal van genieten. Je wilt ervoor zorgen dat je dakkapel zeer lang mee gaat. Het beste is om voor de juiste materialen te kiezen bij de aanschaf van de dakkapel en om daarna te zorgen voor een goed onderhoud. Als je een houten dakkapel hebt dan is het goed om de dakkapel regelmatig te schilderen.

De kosten van een dakkapel schilderen

Een dakkapel schilderen is een uitstekende manier om de levensduur van de dakkapel te verlengen. De prijs voor het schilderen van een dakkapel ligt tussen de 500 en 1.000 euro. Het prijs van de dakkapel schilderen hangt af van de afmetingen van de opbouw. Het beste is om een offerte op te vragen bij een schilder om de exacte kosten te ontdekken om jouw dakkapel te laten schilderen.

De eerste keer!

Als je een nieuwe houten dakkapel hebt gekregen dan is het belangrijk dat je deze laat schilderen. Als de dakkapel geplaatst wordt dan zal deze namelijk alleen in de grondverf zitten. Het grote voordeel van een houten dakkapel is dat je zelf de kleur kunt kiezen. Het is belangrijk om de kozijnen, de ramen, de boeien en de zijkanten goed in de verf te zetten. Zo houdt je de regen buiten!

Volop bescherming!

Als je de dakkapel goed laat schilderen dan zal deze optimaal beschermt zijn tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Regen, hagel of sneeuw kan dan geen slijtage veroorzaken. Een goede schilderbeurt zorgt ervoor dat je vele jaren kunt genieten van de dakkapel.

Dakkapel offertes in je regio vergelijken…

– Vergelijken is geadviseerd door diverse instanties
– Je krijgt gratis advies en uitleg
– Je kunt maximaal 36% op de kosten besparen

Lokale dakkapel leveranciers kiezen?

> Een lokale leverancier kan je prima op weg helpen
> Snelle reactietijd voor het geval er problemen met je dak zijn
> Je krijgt bij lokale bedrijven vaak extra service
> Contacteer daarom vandaag nog bedrijven door offertes op te vragen

Zie ook deze dakkapel pagina’s:

Dakkapel
Dakopbouw
Goedkope dakkapel
Nokverhoging
Voordeel prefab dakkapel
Dakkapel soorten
Dakkapel van hout
Prefab dakkapellen
Dakkapel van kunststof
Beste dakkapel
Dakkapel onderhoud
Dakkapel leveranciers
Dakkapel schoonmaken
Dakkapel offertes