Je hebt al een dakkapel op je dak, maar je wilt hem gaan vervangen? Of is dakkapel renovatie een optie? Financieel gezien is dakkapel renovatie vaak een betere keuze. Een renovatie zal de minder goede delen vervangen van de dakkapel en ervoor zorgen dat de dakkapel weer vele jaren kan meegaan.

De kosten van een dakkapel renovatie

Als je kiest om een helemaal nieuwe dakkapel te plaatsen dan zal je rekening moeten houden met een kostenpost van 4.000 tot 6.000 euro. Natuurlijk heeft een geheel nieuwe dakkapel verschillende voordelen boven een dakkapel renovatie. Het prijskaartje wat hieraan hangt is er echter geen van. Een dakkapel renovatie kost beduidend minder dan het laten plaatsen van een nieuwe dakkapel. Laat een dakkapel renovatie specialist langskomen om je een goede indicatie te geven van de kosten.

Wat is er allemaal mogelijk?

Als je kiest voor een renovatie van de dakkapel dan zijn er verschillende mogelijkheden. De renovatie kan bijvoorbeeld het vervangen van het hardhout voor kunststof zijn om een onderhoudsarmere dakkapel te krijgen. Ook kun je dubbel glas in de ramen laten plaatsen voor een betere isolatie. Ook kun je ervoor kiezen om de zijwanden te isoleren. Natuurlijk wordt bij een dakkapel renovatie vaak het dakleer vervangen. Het grote voordeel van een dakkapel renovatie is dat je deze reparaties en renovaties afzonderlijk van elkaar kunt doen.

Daarnaast zal de dakkapel renovatie binnen een dag afgerond zijn. Het werk is vaak goed te overzien. En er hoeft geen kraan te komen om een nieuwe prefab dakkapel op je huis te plaatsen.
Hierna kan je weer vele jaren genieten van de gerenoveerde dakkapel.

Dakkapel offertes in je regio vergelijken…

– Vergelijken is geadviseerd door diverse instanties
– Je krijgt gratis advies en uitleg
– Je kunt maximaal 36% op de kosten besparen

Lokale dakkapel leveranciers kiezen?

> Een lokale leverancier kan je prima op weg helpen
> Snelle reactietijd voor het geval er problemen met je dak zijn
> Je krijgt bij lokale bedrijven vaak extra service
> Contacteer daarom vandaag nog bedrijven door offertes op te vragen

Zie ook deze dakkapel pagina’s:

Dakkapel
Dakkapel bouwvergunning
Dakkapel bouwsubsidie
Dakkapel vergelijken
Dakkapel ruimte berekenen
Dakkapel plat dak
Dakkapel minirooftop
Dakkapel schuin dak
Dakopbouw
Goedkope dakkapel
Dakkapel schilderen
Dakkapel offertes