Het plaatsen van de dakkapel is een mooie dag voor de koper. Nu gaat het allemaal gebeuren en kan men binnenkort genieten van meer ruimte en licht op de zolder. Het is verstandig om de avond ervoor de buren te informeren om voldoende ruimte te hebben voor het dakkapel bedrijf. Eventueel kun je met afzetlint een paar parkeerplaatsen afzetten.

De dag van de dakkapel plaatsen

Rond een uur of acht zal het team arriveren voor het dakkapel plaatsen. De monteurs zullen naar de zolder gaan (welke al leeggeruimd is natuurlijk) om daar te starten. De dakkapel kan geplaatst worden. Ze maken een gat in het dak om de dakpannen te verwijderen. Ze worden direct in de afvalzakken gedaan. Een uur later zal alles klaar zijn om te beginnen. Het dak zal een groter gat krijgen natuurlijk om de dakkapel te plaatsen. Eventueel wordt er nog versterking aan de dakconstructies gebracht.

De kraan zal de dakkapel omhoog de lucht in hijsen met een hijskraan. De dakkapel wordt geplaatst op de juiste plek en dan vastgemaakt. Hierna wordt d dakkapel waterdicht gemaakt. Ook aan de binnenkant wordt alles netjes afgewerkt.

Een paar uurtjes later is de hele klus klaar en kun je zien hoe mooi licht en ruim je zolder is geworden. Alles in een dag geklaard! Je krijgt nog een goede uitleg over de kozijnen, rolluiken en andere zaken rondom de dakkapel. Hierna nog een kop koffie en de klus is geklaard!

Een tip!

Zorg dat de monteurs voldoende ruimte hebben. En zorg er ook voor dat de zolder mooi en goed leeg is. Op die manier kan men optimaal werken en ook een optimaal resultaat realiseren.

Dakkapel offertes in je regio vergelijken…

– Vergelijken is geadviseerd door diverse instanties
– Je krijgt gratis advies en uitleg
– Je kunt maximaal 36% op de kosten besparen

Lokale dakkapel leveranciers kiezen?

> Een lokale leverancier kan je prima op weg helpen
> Snelle reactietijd voor het geval er problemen met je dak zijn
> Je krijgt bij lokale bedrijven vaak extra service
> Contacteer daarom vandaag nog bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze dakkapel pagina’s voor meer informatie over dit onderwerp:

Dakkapel
Dakkapel bouwvergunning
Dakkapel vergelijken
Dakkapel ruimte berekenen
Duurzame dakkapel
Dakkapel opties
Dakkapel kosten
Dakkapel prijzen
Dakkapel schilderen
Dakkapel schoonmaken
Dakkapel offertes