Als je gekozen hebt voor een dakkapel dan zal je daar binnenkort van kunnen genieten. Echter voordat deze op het dak zit zal je enkele keuzes moeten maken uit de verschillende dakkapel opties die er zijn. Zo zal je een keuze moeten maken uit het materiaal welke je gaat gebruiken, de kleur van de dakkapel, de vorm en of je rolgordijnen erbij wenst of extra ventilatieroosters en een hor tegen muggen. Er moeten keuzes gemaakt worden om de dakkapel naar wens te realiseren.

Welk materiaal wil je gebruiken voor je dakkapel?

Een dakkapel kun je van hout, aluminium of kunststof laten maken. Het is trouwens ook mogelijk om gebruik te maken van een combinatie van deze materialen. Vaak is het kunststof al direct in een specifieke kleur. Zo kan de dakkapel crème wit zijn, wit, dennengroen of staalblauw. Bij een houten dakkapel kun je natuurlijk de kleur kiezen bij de schilder. En de mogelijkheden zijn dan ongekend groot.

Kies je voor rolluiken in je dakkapel?

Het is mogelijk om bij een prefab dakkapel te kiezen voor rolluiken. Je kunt de rolluiken zelfs elektrisch bedienen als je dat wilt. Ze worden mooi onder de dakrand verwerkt. Wil je vanuit bed met een afstandsbediening de rolluiken bedienen? Dan dien je de optie hiervoor te kiezen.

Houdt de muggen buiten de deur!

Tegen een meerprijs is het mogelijk om horren te bestellen waarmee je de muggen buiten je slaapkamer (of werkkamer) kunt houden. Het zijn inzethorren welke perfect op de kozijnen passen. Ideaal om wel frisse lucht te krijgen, maar geen ongewenste gasten.

Extra ventilatie!

Misschien plaats je de wasmachine op zolder of wil je er de was laten drogen? Dan kun je voor extra ventilatieroosters kiezen. Het is een extra optie waar je voor kunt kiezen. Natuurlijk kan er ook een andere reden zijn om voor extra ventilatie mogelijkheden te kiezen.

Dakkapel offertes in je regio vergelijken…

– Vergelijken is geadviseerd door diverse instanties
– Je krijgt gratis advies en uitleg
– Je kunt maximaal 36% op de kosten besparen

Lokale dakkapel leveranciers kiezen?

> Een lokale leverancier kan je prima op weg helpen
> Snelle reactietijd voor het geval er problemen met je dak zijn
> Je krijgt bij lokale bedrijven vaak extra service
> Contacteer daarom vandaag nog bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze dakkapel pagina’s voor meer informatie over dit onderwerp:

Dakkapel
Dakkapel bouwvergunning
Dakkapel vergelijken
Dakkapel ruimte berekenen
Dakkapel problemen
Dakkapel specialist
Dakkapel keurmerken
Dakkapel garanties
Dakkapel voorbeelden
Duurzame dakkapel
Dakkapel opties
Dakkapel kosten
Dakkapel prijzen
Dakkapel schilderen
Dakkapel schoonmaken
Dakkapel offertes