Een nieuwe dakkapel op het dak zorgt voor een extra ruimte op zolder. Een nieuwe slaapkamer, hobbykamer of werkkamer is altijd wel welkom in een huis. Met de dakkapel zal het mooi licht zijn en ook lekker luchtig. Op zolder kan het echter ook warm worden in de zomer. Het is een verstandig om hier vooraf over na te denken. Als je de dakkapel laat plaatsen kun je ook een airco laten plaatsen. Een onzichtbare airco op je dakkapel is mogelijk! Kies voor de minirooftop.

Het weer in Nederland!

Nederland kent vele koude en regenachtige dagen. Gelukkig worden deze ook gecompenseerd met lekkere warme (tropische) zomerdagen. En op die dagen is het fijn om een airco in je huis te hebben. Zeker op de zolder kan het warm worden. Een airco op het dak is niet mooi om te zien. Een minirooftop is echter een airco welke onzichtbaar is door haar compacte formaat. De airco is echter wel sterk genoeg om de zolder goed koel te houden. Van de minirooftop zal je dus geen spijt krijgen als je een dakkapel op je zolder hebt.

Gemakkelijk op het dak te plaatsen

De minirooftop is heel gemakkelijk te plaatsen. De minirooftop is binnen een dag geïnstalleerd. De airconditioning is gemakkelijk te plaatsen op het dak. Je hebt een stopcontact nodig en de minirooftop kan van start. Het is belangrijk om de minirooftop iedere drie maanden een schoonmaakbeurt te geven.

Ontdek de minirooftoop

Van de minirooftop zal je geen spijt krijgen. De minirooftop zal je zolderkamer met dakkapel lekker koel houden in de zomer. Je zult beter slapen, lekkerder werken en nog meer van je zolderkamer met dakkapel genieten.

Dakkapel offertes in je regio vergelijken…

– Vergelijken is geadviseerd door diverse instanties
– Je krijgt gratis advies en uitleg
– Je kunt maximaal 36% op de kosten besparen

Lokale dakkapel leveranciers kiezen?

> Een lokale leverancier kan je prima op weg helpen
> Snelle reactietijd voor het geval er problemen met je dak zijn
> Je krijgt bij lokale bedrijven vaak extra service
> Contacteer daarom vandaag nog bedrijven door offertes op te vragen

Zie ook deze dakkapel pagina’s:

Dakkapel
Dakkapel bouwvergunning
Dakkapel specialist
Dakkapel keurmerken
Dakkapel garanties
Dakkapel voorbeelden
Duurzame dakkapel
Dakkapel opties
Dakkapel kosten
Dakkapel prijzen
Dakkapel tarieven
Dakkapel verzekering
Dakkapel bouwsubsidie
Dakkapel vergelijken
Dakkapel ruimte berekenen
Dakkapel offertes