Als je een dakkapel gaat kopen dan wil je natuurlijk graag meer inzicht in de kosten welke een dakkapel met zich meebrengt. In Nederland wordt de dakkapel met een plat dak het meeste verkocht. Deze zullen we dus ook gebruiken om de dakkapel kosten in beeld te brengen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat afhankelijk van de grootte en de afwerking de dakkapel kosten worden bepaald. Het meest verkochte model dakkapel in Nederland is een dakkapel van 3 meter breed.

Op welke dakkapel kosten mag je rekenen?

Een dakkapel van 3 meter met een plat dak kost in Nederland 4.000 tot 4.500 euro. De grootte bepaalt de prijs van een dakkapel, maar ook het aantal draai kiep ramen. Een wat bredere dakkapel van 4 tot 5 meter kost trouwens 4.500 tot 5.500 euro.

Wat is bepalend voor de dakkapel kosten?

Naast de omvang en het aantal draai kiep ramen is het materiaal wat gebruikt wordt voor de dakkapel bepalend voor de dakkapel kosten. Kunststof kent enkele voordelen boven hout. Zo is het gemakkelijker te onderhouden en ook isoleert het beter dan hout. Hierdoor bespaar je op de energiekosten. En het is dus qua dakkapel kosten op de lange termijn ook interessanter dan een houten dakkapel.

Besparen op de dakkapel kosten?

Je kunt met het bedrijf welke de dakkapel gaat plaatsen ook afspraken maken om op de dakkapel kosten te besparen. Je kunt de binnenkant niet laten afwerken. Het isolatiemateriaal en de balken zullen dan nog zichtbaar zijn. Je kunt vervolgens de binnenkant zelf afwerken om op de dakkapel kosten te besparen.

Dakkapel offertes in je regio vergelijken…

– Vergelijken is geadviseerd door diverse instanties
– Je krijgt gratis advies en uitleg
– Je kunt maximaal 36% op de kosten besparen

Lokale dakkapel leveranciers kiezen?

> Een lokale leverancier kan je prima op weg helpen
> Snelle reactietijd voor het geval er problemen met je dak zijn
> Je krijgt bij lokale bedrijven vaak extra service
> Contacteer daarom vandaag nog bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze dakkapel pagina’s voor meer informatie over dit onderwerp:

Dakkapel
Dakopbouw
Goedkope dakkapel
Nokverhoging
Beste dakkapel
Dakkapel tarieven
Dakkapel verzekering
Dakkapel levensduur
Dakkapel renovatie
Dakkapel problemen
Dakkapel specialist
Dakkapel kosten
Dakkapel prijzen
Dakkapel schilderen
Dakkapel schoonmaken
Dakkapel offertes