Als je kiest voor een dakkapel dan weet je dat hier ook een prijskaartje aan hangt. Het is echter een zeer goede investering. Een investering in meer woongenot en ook een investering in je huis. Je woning wordt met een extra slaapkamer of werkkamer nu eenmaal meer geld waard. Het is dus een slimme zet om hiervoor te kiezen. Echter, als je voor een dakkapel gekozen hebt dan wil je natuurlijk wel dat je hier lang van kunt genieten. Dit kan met goede dakkapel garanties. Een dakkapel garantie wil je natuurlijk ook graag bij jouw nieuwe dakkapel hebben.

Waar krijg je garantie op en hoe lang?

Kijk goed naar de voorwaarden van de dakkapel garanties. Waar krijg je precies garantie op en voor welke periode geldt dit? In de regel krijg je een garantie van 10 jaar op de dakkapel. Er zijn een paar specialisten voor dakkapellen welke je een garantie van 15 jaar geven.

De dakkapel garanties worden gegeven op het materiaal van de dakkapel, het timmerwerk, de dakconstructie en het isolatieglas.

Wees gerust!

Met een goede dakkapel garantie hoef je je niet druk te maken bij mogelijke gebreken, lekkage of andere schade. Zorg dat de garantie goed op papier komt te staan en dat er ook per onderdeel bij staat hoe lang de garantie geldt. Het garantiebewijs zorgt samen met de originele factuur voor de garantie.

Mogelijk hoef je nooit een beroep te doen op de dakkapel garanties. Het is echter een fijn gevoel om goede garanties te hebben mocht er wat mis gaan. Toch?

Dakkapel offertes in je regio vergelijken…

– Vergelijken is geadviseerd door diverse instanties
– Je krijgt gratis advies en uitleg
– Je kunt maximaal 36% op de kosten besparen

Lokale dakkapel leveranciers kiezen?

> Een lokale leverancier kan je prima op weg helpen
> Snelle reactietijd voor het geval er problemen met je dak zijn
> Je krijgt bij lokale bedrijven vaak extra service
> Contacteer daarom vandaag nog bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook de volgende pagina’s die gaan over dakkapellen en toebehoren

Dakkapel
Dakkapel bouwvergunning
Dakkapel specialist
Dakkapel keurmerken
Dakkapel garanties
Dakkapel valkuilen
Dakkapel kosten
Dakkapel offertes
Dakkapel prijzen
Dakkapel tarieven
Dakkapel verzekering
Dakkapel bouwsubsidie
Dakkapel vergelijken
Dakkapel ruimte berekenen
Dakkapel van kunststof
Beste dakkapel
Dakkapel onderhoud