Heerlijk! Je hebt besloten om een nieuwe badkamer te nemen. Je hebt al een aantal ontwerpen in je hoofd en ook weet je de merken al van de tegels en de nieuwe douchecel. Het is heerlijk om de hele nieuwe badkamer al voor je te zien. Er zijn een aantal vereisten nieuwe badkamer waar je op gelet hebt. Een aantal vereisten nieuwe badkamer waardoor je weet dat je ook in de toekomst volop van je nieuwe badkamer zal genieten. De afmetingen speelden een belangrijke rol om het allemaal voor elkaar te krijgen, maar je badkamer is toekomstproof!

Welke vereisten nieuwe badkamer vind jij belangrijk?

Als je een nieuwe badkamer kiest dan is het belangrijk dat deze aan alle vereisten voldoet. In de eerste instantie natuurlijk aan alle bouwvoorschriften en vereisten, maar ook aan je eigen vereisten. Vooral als je in de 50+ categorie komt en de badkamer verbouwen gaat is het goed om over de vereisten nieuwe badkamer te denken. Zorg ervoor dat je badkamer levensloopgeschikt is. Hiermee bedoelen we dat de badkamer geschikt is voor als je ouder wordt. Je kunt er bij de badkamer verbouwing al rekening mee houden. Misschien plaats je de badkamer zelfs al beneden als deze boven is. Ook kun je denken aan extra steunen of in ieder geval de mogelijkheid om deze te plaatsen.

Kies wat jij wilt!

Door te kiezen voor een badkamer welke jij mooi vindt en ook denkt aan de vereisten nieuwe badkamer voor de toekomst zal je volop plezier hebben en houden van je badkamer.