Er wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor een urinoir in de badkamer. Het is gemakkelijk voor de mannen en voor de dames is het fijner met het schoonmaken. Er wordt ook nooit meer ruzie gemaakt over wie de bril omhoog of omlaag heeft gedaan. Daarnaast is een badkamer urinoir ook nog eens veel zuiniger met water. Er wordt minder water weggespoeld dan bij een normale toilet.

Een badkamer urinoir die bij de badkamer past

Het assortiment van badkamer urinoirs is door de jaren heen sterk toegenomen. Het is mooi om te zien welke verschillende modellen er zijn en ook de kleuren waar je uit kunt kiezen. Vooral Villeroy en Boch heeft een groot aantal verschillende urinoirs in haar assortiment. Ze zijn vak afgewerkt met een glazuurbehandeling en verkrijgbaar in het wit of crème. Ook zijn er andere merken waar je voor kunt kiezen als Duravit of Keramag.

Wel of geen badkamer urinoir?

De belangrijkste keuze is vaak of je wel of niet voor een badkamer urinoir gaat kiezen. Het ligt natuurlijk helemaal aan wat je graag wilt. Veel mensen kiezen er ook voor om het toilet in een aparte ruimte te plaatsen buiten de badkamer.

Een badkamer urinoir staat erg chique en is natuurlijk erg gemakkelijk. Zeker voor de heren onder ons is het heerlijk om een urinoir in huis te hebben.
Natuurlijk zal een badkamer urinoir ervoor zorgen dat de totale badkamer meer uitstraling krijgt en ook meer waarde zal toevoegen aan je woning.