De laatste jaren zien we trends nieuwe badkamer welke de badkamer veranderen van een ruimte welke puur voor het douchen en wassen is ingericht naar een sociale ruimte. Ontspanning staat centraal in de trends nieuwe badkamer. Het lijken wel kleine welness ruimtes waar je ’s avonds nog heerlijk kunt ontspannen en genieten. Een badkamer is tegenwoordig uitgerust met een whirlpool, een stortdouche en soms zelfs een sauna. We zien volop gezellige badkamer trends, open badkamer trends, slimme badkamer trends, verlichte badkamer trends en ook minimalistische badkamer trends.

Welke trend kies jij?

Er zijn volop vernieuwingen binnen de badkamer wereld. Vooral de verlichting om meer sfeer te verzorgen in de badkamer is erg mooi. LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat het mooi licht is, maar ook gezellig wordt in uw badkamer. De verlichting wordt op een mooie manier weggewerkt waardoor het nog heerlijker is om in bad te liggen.

Een open badkamer

Een van de trends nieuwe badkamer is de open badkamer. Vooral voor de en suite badkamers is het de trend dat de badkamer meer open wordt. Je kunt vanuit de slaapkamer de badkamer inlopen. De badkamer is eigenlijk een onderdeel van de slaapkamer en het is mooi om zo gemakkelijk in en uit de badkamer te lopen.

Kies voor de badkamer welke jij mooi vindt

Natuurlijk hoef je geen rekening te houden met de trends nieuwe badkamer. Let erop dat je een badkamer krijgt welke jij mooi vindt en waar jij jezelf kunt ontspannen. Een badkamer kies je voor meerdere jaren, dus wees voorzichtig met kleuren. Het is belangrijk dat je ze en vandaag en ook morgen nog mooi vindt.