Wil je wat aanpassingen gaan aanbrengen aan je badkamer? Een totale ommezwaai en een stevige verbouwing of misschien een kleine renovatie? Graag geven we je enkele tips om nog meer te genieten van je badkamer.

Badkamer tips: de spiegel

Door te kiezen voor de juiste plek van de spiegel in je badkamer, zal je een meer ruimtelijk effect krijgen in je badkamer. Ook een mooie wastafel bij je spiegel is erg mooi.

De juiste indeling

Kies voor een goede indeling van de badkamer. Denk hierbij aan de praktische zaken van het toilet, het ligbad en de douche. Echter ook de wastafel en de spiegel zijn van groot belang. Vaak zit je vast aan een specifieke plek voor de radiator. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en zorg voor een mooie en ook ideale indeling van je badkamer.

Het licht in je badkamer!

Door de badkamer op de juiste manier te verlichten zal je veel meer plezier hebben van je badkamer. Je kunt gebruik maken van mooi indirect LED licht, maar natuurlijk ook van spotjes of een mooie lamp boven de spiegel. Kies de juiste combinatie om volop sfeer te brengen in je badkamer.

Heb je een kleine badkamer?

Als je een kleine badkamer hebt dan is het goed om te kiezen voor een kleurtje op het plafond. Denk hierbij aan hemelsblauw of lichtgeel. Kies ook wandtegels welke lichter zijn dan de vloertegels. Hierdoor oogt je badkamer ruimer. Ook is het slim om te kiezen voor een spiegel zonder lijst. Een glanzende douchewand kan ook helpen om meer ruimte te maken (voor het oog). Kies ook voor een zwevend toilet en een zwevende wastafel.