Wat zou een badkamer nu zijn zonder een spiegel? Je zou ’s ochtends nog niet weten of je haar wel goed zit, je lipstick mooi is en je ogen fris en fruitig zijn. Het is belangrijk om een spiegel in je badkamer te hebben. Zo kun je tenminste zien hoe je eruit ziet! En dat is natuurlijk vaak een feestje. Een spiegel is naast functioneel ook een ware verfraaiing van je badkamer. De badkamer ziet er vaak een stuk groter uit en je kan ook volop met het licht gaan spelen. Een mooie lamp boven de spiegel zorgt voor volop mogelijkheden om extra sfeer te krijgen in je badkamer.

Alle vormen en maten aan badkamer spiegels

Er zijn volop verschillende soorten spiegels. Je kunt kiezen voor een ovale spiegel, een rechthoekige badkamer spiegel, een apart design spiegel, een klein of gewoon een knalgrote! Er zijn volop verschillende soorten badkamer spiegels waar je uit kunt kiezen. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Ook zijn de spiegels in volop verschillende kleuren te verkrijgen.

De laatste trends

De laatste tijd wordt er volop gekozen voor elegante en stijlvolle spiegels. Badkamer spiegels met de juiste verlichting welke op ooghoogte op je gezicht schijnen. Er wordt volop gekozen voor spotjes in het plafond om de spiegel op de juiste manier te verlichten.

Een mooie badkamer!

Een mooie badkamer is zeer zeker een badkamer met een badkamer spiegel. Zonder een spiegel zou je het gevoel hebben dat de badkamer niet af is. En het maakt dan eigenlijk niet uit of je ene grote badkamer hebt of een kleine.