Een van de ruimtes die het meest gerenoveerd wordt is toch wel de badkamer. De badkamer is misschien wel een van de ruimtes welke trend gevoelig is. Echter ook steeds nieuwere mogelijkheden zorgen voor de drang om de badkamer te renoveren. Een badkamer renoveren is daarnaast ook geen grote klus. Het is goed te overzien. Kies de juiste tegels, sanitair producten en de juiste aannemer om een geweldige badkamer te realiseren.

Wat is er mogelijk?

Het belangrijkste is natuurlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Je kunt hiervoor een zaterdagmiddag langs de verschillende sanitair winkels gaan. De nieuwste mogelijkheden en de laatste trends zullen snel zichtbaar worden. Ook zal je weten hoe jij de badkamer renoveren wilt. Misschien kies je wel voor een nieuw stortdouche? Of krijg je eindelijk die mooie whirlpool waar je al zo lang van hebt gedroomd?

Eerst slopen, dan bouwen. Het motto voor het badkamer renoveren.

Je zult eerst de oude douche, het oude bad en de oude tegels van de muren moeten slopen. Zorg dat het allemaal netjes wordt afgevoerd. Als vervolgens de hele badkamer leeg is kan de aannemer aan de slag en de nieuwe tegels plaatsen. Misschien heb je voor een ander indeling gekozen? Of wordt de badkamer nog wat groter en moet er een wandje weg?

Een tip!

Als je de badkamer vloer er ook uit haalt dan is het slim om bij het badkamer renoveren te kiezen voor vloerverwarming. Je zult dan nooit meer met je voeten op de koude vloer stappen. En dat is natuurlijk wel fijn. Of niet!

Lekker genieten na de badkamer renovatie!