Wat is er nu vervelender dan om in een koude badkamer te douchen. Als je jezelf afdroogt dan krijg je de rillingen over het lijf. Met een mooie badkamer radiator is dat echter niet nodig. Er zijn volop verschillende designer radiatoren waar je van kunt genieten. Ze zijn niet alleen erg mooi en een verrijking van je badkamer, maar een bron van warmte.

Welke badkamer radiator kies jij?

Er zijn volop verschillende badkamer radiatoren. Zo zijn er gietijzeren radiatoren, de design radiatoren en ook de handdoek radiatoren. Natuurlijk zijn er ook de klassieke radiatoren. Eigenlijk is er volop keuze. Binnen iedere categorie zijn er natuurlijk ook nog volop verschillende modellen waar je uit kunt kiezen.

Bespaar niet op de badkamer radiator!

Niets is vervelender dan wanneer het niet warm genoeg in de badkamer kan worden. Zeker niet als het buiten koud en guur is. Laat de vakman goed berekenen hoe groot de verwarming moet zijn om de badkamer lekker warm te houden.

Een alternatief: vloerverwarming

Een alternatief op een grote verwarming in de badkamer is vloerverwarming. Met de vloerverwarming kun je volop genieten van warme voeten. Daarnaast kies je voor een handdoek radiator om de handdoeken lekker te drogen. Bekijk de vloerverwarming sectie.

Lekker warm en knus!

Zorg ervoor dat het ook in jouw badkamer lekker warm en knus kan worden. Je zal er zeker geen spijt van krijgen als je een warme badkamer betreedt.