Op het gebied van sanitair en badkamertegels zijn er volop verschillende badkamer merken en fabrikanten. En elke van deze badkamer merken en fabrikanten hebben hun eigen beleid rondom productontwikkeling, prijzen en ook kwaliteit. Het is aan jou om de beste eruit te kiezen. Kies voor de bedrijven en badkamer merken waar jij van houdt. Er is volop keuze, daar hoeft het niet aan te liggen. En als je er zelf niet wijs uit wordt, dan kun je natuurlijk altijd met een vakman in gesprek gaan om je door de jungle van badkamer merken en fabrikanten te leiden.

Enkele badkamer merken en fabrikanten

Graag sommen we een aantal bekende badkamer merken en fabrikanten op. Ze zijn allemaal actief in hun eigen afzonderlijke vakgebied. Laten we beginnen met de vloerverwarming van Magnum. Ook kun je kiezen voor de Hansgrohe badkamerkranen. Ook heeft Hansgrohe volop verschillende badkamer accessoires. Daarnaast is er nog het badkamer merk Solid Surface voor meubels in je badkamer. Mepa is er voor de inbouwreservoirs. Ook is er het Gerberit merk! Een partij voor veel badkamer zaken. Kies je voor trendy? Dan moet je het badkamer merk F-design eens bekijken. Daarnaast is er nog HSK voor douchecabines en Arcon voor badmeubels. En dit is slechts het topje van de ijsberg! Er zijn zoveel badkamer merken en fabrikanten. Wat dacht je van Villeroy en bach of Sphinxs? Bekende merken die er al vele jaren zijn.

Kies voor kwaliteit!

Het enige advies wat we je graag geven is dat je voor kwaliteit kiest. Het is beter om iets meer geld uit te geven om dan topkwaliteit in huis te halen. Ben je niet zo thuis in de badkamer merken en fabrikanten? Schakel dan een vakman in om je te begeleiden. Hij of zij kan je uitstekend helpen om de juiste keuzes te maken om een geweldige badkamer te krijgen.