Als je kiest voor een nieuwe badkamer dan kun je uit vele verschillende materialen, producten, merken, fabrikanten en leveranciers kiezen. Zeker als je de grote sanitair zaken binnenloopt, zal je volop keuze krijgen. Volop keuze op het gebied van badkamertegels, badkamermeubels, douches, baden en accessoires. Het is goed om een aantal van deze badkamer merken en fabrikanten te kennen.

Waar moet je op letten?

Als je de badkamer leveranciers en merken (fabrikanten) gaat beoordelen is het goed o m te letten op de kwaliteit, de prijs, het assortiment en ook hoe innovatief ze zijn. Dat wil zeggen hoeveel nieuwe producten ze ontwikkelen. Daarnaast is het tegenwoordig steeds belangrijker om te kijken naar de duurzaamheid van het materiaal. Natuurlijk zijn garantietermijnen, service en betrouwbaarheid ook belangrijk. Het belangrijkste is echter of ze producten maken welke jou goed bevallen.

Enkele badkamer leveranciers en merken, fabrikanten

Er zijn een groot aantal verschillende merken en fabrikanten van badkamer producten. Zo is er Arcon badmeubelen, HSK voor goede douchecabines en badkamerkranen, F-Design voor trendy ontworpen sanitair, Gerberit voor complete systemen, Mepa voor inbouw reservoirs, Solid Surface voor badkamermeubelen en Hansgrohe voor badkamerkranen en accessoires. En dan is er bijvoorbeeld nog Magnum voor een heerlijke vloerverwarming.

Kijk eens of je deze merken ook bij jouw vakman kunt vinden om je badkamer nog mooier te maken.

Ga altijd voor kwaliteit!

Op de lange termijn zal je langer genieten van de badkamermeubels, je badkamertegels en alle andere accessoires in je badkamer. Het is werkelijk te gek om te zien wat er allemaal mogelijk is. Ontdek wat er kan en kies voor kwaliteit. Op de lange termijn verdient het zichzelf weer terug.